Staalconstructies ontwerp

Wij zijn ervaren bouwkundige ingenieurs, modelleurs van staalconstructies en bouwkundig tekenaars.


Wij ontwerpen staalconstructies en maken staaldetailleringen voor verschillende soorten installaties zoals bedrijfsgebouwen, industriële installaties, bruggen, ketelhuizen en WKK's, conform Eurocodes.


We creëren maatwerk oplossingen voor onze klanten over de hele wereld. Wij geloven dat het bouwen van vertrouwensrelaties binnen het team en met klanten het allerbelangrijkste is. Door die visie verbindt ENECA verschillende specialisten met dezelfde waarden.

Statische berekeningen en het kiezen van de beste verhouding kosten-duurzaamheid. Damwandberekening, vermoeiingsberekening, enz. (inclusief de gevallen wanneer rekening moet worden gehouden met seismische belasting).

Dat maakt het mogelijk om de spanningsverdeling te zien in de elementen waaruit het knooppunt bestaat; draagkracht en stabiliteit van de verbinding te bepalen; de werkelijke stijfheid van het knooppunt te berekenen enz.

We modelleren gebouwen, bruggen in Revit en Tekla op basis van structurele analyse die door een derde partij of door ons wordt uitgevoerd.

Berekening en analyse
Berekening van verbindingen
BIM-modellering
Onze Diensten
Onze ingenieurs zijn bekend voor productie- en constructietechniek van staalconstructies.
Algemene opstellingstekeningen zouden u een overzicht kunnen geven van wat een stalen frame is, hoe het draagvermogen en de stabiliteit van het stalen frame wordt bepaald en hoe de elementen van een stalen frame aan elkaar zijn gekoppeld.

Deze tekeningen bestaan uit montagetekeningen, onderdeeltekeningen en opstellingstekeningen. Samen vormen ze gegevens voor productie en constructie.
Dit zijn Algemene opstellingstekeningen of montagetekeningen die worden bijgewerkt nadat de staalconstructie is gemonteerd, rekening houdend met alle afwijkingen van het project

Algemene opstellingstekeningen
Werkhuistekeningen
As-built tekeningen
Ons teamWe streven naar een zodanige samenwerking dat zelfs een ontmoeting met ons op maandagochtend u in een goed humeur achterlaat.


Rekenspecialisten
Het team van ervaren ingenieurs kan de structurele staalanalyse van elke omvang uitvoeren conform eventuele seismische vereisten

>15
Modellers en tekenaars
Onze ingenieurs hebben veel ervaring in multiculturele projecten over de hele wereld. Ondanks culturele verschillen en diverse nationale bijlagen bij de Eurocodes waren we in staat om uitdagende projecten af ​​te ronden en te voldoen aan de eisen van de klant met behulp van Autodesk Revit, BIM 360, enz.


>35
Sterk team dat werkt intensief met Tekla- en Tekla Model Sharing-technologieën.
Dankzij ruime ervaring in ontwerpwerkzaamheden en werk in staalfabrieken, zijn onze ingenieurs in staat om elke uitdaging binnen het project op te lossen. Talrijke succesvol gebouwde, volgens Eurocodes, projecten zijn een bewijs ervan.

Modellers en tekenaars
>30
Kosteneffectieve werkaanpak
Buiten de grenzen te werken om de beste oplossing te vinden
Reference Projects. Tekla
Reference Projects. Revit

We zijn in nauwe samenwerking met ENECA sinds juni 2020. Samen hebben we meer dan 10 projectgebieden al bereikt en besproken wat andere toekomstige kansen.

De technische bekwaamheid en diepgaande Tekla-kennis van ENECAs teamleden, evenals hun hoge prestaties en zuinigheid, het feit dat ze altijd gericht op voortdurende verbetering zijn, boden ons belangrijke ondersteuning binnen het engineeringsproces.

We waren verheugd te zien dat ENECA bereid was ons te ondersteunen en alle projectproblemen samen op te lossen. Toen er nog snelle revisies moesten worden uitgevoerd in een heel laat stadium van het project, hebben de specialisten van ENECA ze kwalitatief en tijdig gedaan.

We verwachten dat de goede werkrelaties zullen zich transformeren in de toekomstige projecten en we kijken ernaar uit om met ENECA samen te werken wanneer de gelegenheid zich voordoet.

30.07.2021, vertaald uit het Engels

Mircea Crisitutiu
Engineering Manager at Ask Romein